Ideaal Housing & Makelaars
Schieweg 113C
3038 AL ROTTERDAM

Tel: 010-2460905
Mail: info@ideaalhousing.nl

Call us: 010-2460905

More information?
Call: 010-2460905

Leased

Landverhuizersplein
Rotterdam

2 bedrooms • 120 m²

€ 2,550 (excl.)

Leased

 • AvailabilityNow
 • Price€ 2,550 (excl.)
 • Living area120 m²
 • Rooms4
 • Bedrooms2
 • InteriorFurnished

Prachtig appartement met wanzinnige uitzichten gelegen op de 17e verdieping van het woongebouw Montevideo. Het appartement voorzien o.a. van ARCO.
Het complex beschikt over een eigen zwembad, fitnessruimte, sauna , solarium en parkeerplaats.
Gelegen op de Wilhelminapier, heeft u alle gemakken van de stad binnen handbereik. In het appartement kunt u alleen maar genieten van het luxe en vrije gevoel dat dit appartement biedt. U kunt gemakkelijk op uw eigen parkeerplaats parkeren, en de kerstspullen en koffers kunnen eenvoudig opgeborgen worden in uw eigen berging.


INDELING

Begane grond
Binnenkomst via schuifdeuren, hier vindt u meteen de postvakjes en de liften. Via de lift is de berging, de parkeergarage en natuurlijk het appartement te bereiken.

17e verdieping
Entree. Hal met toegang tot alle vertrekken.

De woonkamer geeft u geweldig uitzicht over de stad. Zo ziet u aan de rechterzijde de cruiseschepen, voor u bevindt zich Hotel New York en links van u kijkt u uit over de Fenix Food Factory en de moderne brug die het eiland verbindt met het gezellige Katendrecht. Elke dag kunt u genieten van de kleuren van de Euromast en het dynamische uitzicht over de haven.

De woonkamer is voorzien van een houtenvloer en neutrale gordijnen. In de serre kunt u tot rust komen onder genot van het uitzicht. De open keuken grenst aan de woonkamer en is voorzien van al het hedendaagse apparatuur.

De woning voorzien van ARCO.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers welke ook voorzien zijn van neutrale gordijnen.

De ruime badkamer beschikt over zowel een bad als douche, een toilet, en een dubbele wastafel. Het tweede toilet is separaat, zodat uw gasten niet van uw badkamer gebruik hoeven te maken.

Het appartement beschikt verder over diverse vaste kastruimten, waaronder een bergruimte met de wasmachineaansluiting.


DE MONTEVIDEO
Het gebouw Montevideo is één van de hoogste woontorens van Nederland. Met haar 140 meter (circa 150 m² inclusief de 'M') heeft zij een prominente rol in de skyline van Rotterdam. Het complex beschikt over een eigen zwembad, fitnessruimte, sauna en solarium. Als bewoner van Montevideo heeft u de beschikking over twee compleet met zorg ingerichte suites om uw gasten te laten logeren. Het luxueuze gebouw is in 2005 geopend en is altijd een geliefde plek geweest om te wonen; en na uw bezichtiging begrijpt u waarom!

Huurprijs: Inclusief parkeerplaats en servicekosten i.v.m. zwembad, fitnessruimte, sauna , solarium . Exclusief G/W/E

Waarborgsom: 1 maand huur.

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Landverhuizersplein
  Rotterdam

  2 bedrooms • 120 m²

  € 2,550 (excl.)

 • Laat je gegevens achter: