Ideaal Housing & Makelaars
Schieweg 113C
3038 AL ROTTERDAM

Tel: 010-2460905
Mail: info@ideaalhousing.nl

Huis in beeld

Uitgelicht

Partners

pararius

Welkom bij Ideaal Housing & Makelaars

Uw ideale partner in onroerende zaken

Ideaal Housing & Makelaars is een actieve en professionele verhuurmakelaar die gespecialiseerd is in het aanhuren, verhuren en beheren van woonruimte in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij voor multinationals, relocators, expats, internationale studenten en particulieren. Voor zowel de huurder als verhuurder kunnen wij het gehele bemiddelingsproces uit handen nemen. Zowel bij korte als lange huurperiodes dragen wij zorg voor de persoonlijke en praktische aspecten die bij verhuurbemiddeling komen kijken.

Professionele aanpak en snelle service op een persoonlijk en informeel niveau is de sleutel tot het succes van ons bedrijf. Met ruim 15 jaar ervaring in het verhuren van gemeubileerde/ gestoffeerde/ kale woningen beschikken wij over een breed netwerk van vraag en aanbod en werken wij aan lange termijn relaties met onze cliënten. Ons makelaarsteam staat voor vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en kwaliteit!

Daarnaast begeleiden wij de verkoop en aankoop van uw woning en zijn wij expert in beleggingsadvies. Of het nu gaat om verhuren, verkopen, vastgoedbeleggingen, of het beheer van uw woning(en) het team van Ideaal Housing & Makelaars staat voor u klaar, ook voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Ons kantoor is geopend op elke werkdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Buiten deze tijden kunnen er in overleg met u afspraken worden gemaakt op voor u beter passende tijdstippen.


Ideaal Housing & Makelaars

Internationale Projecten