Ideaal Housing & Makelaars
Schieweg 113C
3038 AL ROTTERDAM

Tel: 010-2460905
Mail: info@ideaalhousing.nl

Huis in beeld

Uitgelichte woningen

Partners

pararius

Welkom bij Ideaal Housing & Makelaars

Uw ideale partner in onroerende zaken

Ideaal Housing & Makelaars is een actieve en toonaangevende verhuurmakelaar die gespecialiseerd is in het aanhuren, verhuren en beheren van woonruimte in de regio Groot-Rotterdam en omgeving.Dit doen wij voor multinationals, relocators, expats en particulieren. Voor zowel de huurder als verhuurder kunnen wij het gehele bemiddelingsproces uit handen nemen. Zowel bij korte als lange huurperiodes draagt Ideaal Housing zorg voor de persoonlijke en praktische aspecten die bij verhuurbemiddeling komen kijken.

Professionele aanpak en snelle service op een persoonlijk en informeel niveau is de sleutel tot het succes van ons bedrijf. Met ruim 10 jaar ervaring in het verhuren van gemeubileerde /gestoffeerde woningen kunnen wij direct inschatten wat goed bij onze cliënten past.Door ons ruime aanbod van appartementen en woningen zijn wij in staat u snel van een passende woonruimte te voorzien.Ons makelaarsteam beschikt over een breed netwerk en staat voor kwaliteit, service, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak.

Ideaal Housing & Makelaars werkt met flexibele werktijden. Het bezichtigen van een woning kan ook ’s avonds en in het weekend.

Ons kantoor is van 09:00 tot 17:30 geopend op maandag t/m vrijdag. Op afspraak kunnen wij u ook in de avonduren of in het weekend van dienst zijn.

Wij plaatsen onze woningen ook op huurwoningen.nl

Ideaal Housing & Makelaars